Події

Яценюк вимагає протягом тижня оголосити конкурс на управління низкою митниць України

Експеримент із передачі низки українських митниць в управління досвідченим західним компаніям має бути проведено в найкоротші терміни, заявляє прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

"У нас із вами стоїть завдання щодо експерименту з передачі митниці в управління ефективним західним компаніям, що мали відповідний досвід. Наскільки мені відомо, у нас залишився тиждень для того, щоб оголосити конкурс на залучення західної компанії до управління низкою українських митниць", - сказав прем'єр, відкриваючи засідання Кабінету Міністрів у Києві в середу.

За його словами, це дасть змогу побороти корупцію, побачити реальні доходи з митниць і поширити цей експеримент на всю територію України.

Як повідомлялося, А.Яценюк на презентації інституціональної реформи Державної фіскальної служби (ДФС) у липні 2015 року ініціював проведення експерименту з передачі окремих митних служб в управління спеціалізованим іноземним компаніям.

За словами глави ДФС Романа Насірова, на надання українському уряду послуг претендують компанії Crown Agents та Adam Smith International.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ