Події

Активісти Всеукраїнського союзу ветеранів АТО перекрили залізничну вітку до заводу "Кримський титан" на адмінкордоні з Кримом

Активісти громадської організації "Всеукраїнський союз ветеранів АТО" повністю перекрили залізничну вітку до промислового підприємства Криму Ukrainian Chemical Products (раніше - "Кримський титан", входить до Group DF Дмитра Фірташа) на адміністративному кордоні з Кримом, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" заступник начальника УМВС у Херсонській області Ілля Кива

"Сьогодні прибули представники Всеукраїнського союзу ветеранів АТО. Вони повністю перекрили позавідомчу залізничну вітку, яка заходить на півострів Крим до заводу "Титан". Її перекрито бетонними плитами, встановлено знаки, сполучення припинено", - розповів він агентству в понеділок.

І.Кива зазначив, що вантажні автомобілі, як і раніше, не проходять до Криму. "Вантажні машини вже просто в цей бік не йдуть", - зазначив він.

За його словами, у правоохоронців є повне взаєморозуміння з учасниками акції, функціонує координаційний штаб, який засідає щодня та ухвалює рішення з тих чи тих питань.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ