Події

Комісія відібрала 20 претендентів на посади членів Нацагентства із запобігання корупції

Конкурсна комісія за підсумками першого етапу відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції допустила до другого туру 20 із 53 претендентів, повідомила перший заступник міністра юстиції України Наталія Севостьянова.

"Ми провели перший етап конкурсу з відбору кандидатів на посади членів Національного агентства з питань запобігання корупції. Передусім під час засідання відсіювали тих, хто не відповідає затвердженим критеріям. Основні причини відмов – відсутність досвіду у сфері запобігання або боротьби з корупцією, а також наявність інформації про недобросовісність кандидата чи його причетність до корупційних діянь. Також кілька кандидатів не подали усіх необхідних документів", - наводить слова Н.Севостьянової прес-служба Мін’юсту у вівторок.

Як повідомляється, члени конкурсної комісії ухвалили рішення, що претенденти, допущені до другого туру, будуть розділені на дві групи по десять осіб, які проходитимуть співбесіду в різні дні.

"Усі, хто вдало пройшов перший етап відбору, мають до п'ятниці, 25 вересня, підготувати план створення та діяльності Національного агентства з питань запобігання корупції", - йдеться в повідомленні.

Перше засідання конкурсної комісії у рамках другого туру відбору відбудеться 28 вересня о 16:00.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ