Події

"Шустер Live" у п'ятницю вийде в Інтернеті та на телеканалі 3S.tv

Трансляція політичного ток-шоу журналіста Савіка Шустера "Шустер Live" у п'ятницю, 25 вересня, відбудеться в Інтернеті та на незалежному телеканалі 3S.tv.

"Свобода слова" - одна з основних європейських цінностей. І саме з прийняття різних точок зору формується громадянське суспільство. Тому, незважаючи на все, цієї п'ятниці "Шустер Live" точно можна буде побачити на незалежному телеканалі "3S.tv - Савік Шустер Студія" та в мережі Інтернет", - йдеться на сторінці "Шустер Live" у понеділок.

Як повідомлялося, 18 вересня український телевізійний канал "1+1" припинив трансляцію телепередачі "Шустер Live", що мала вийти в ефір у п'ятницю ввечері.

Журналіст і ведучий ток-шоу Савік Шустер висловив підозру, що це було зроблено за домовленістю власника телеканалу та Адміністрації президента України. "За дві хвилини до ефіру нас зняли з ефіру. Я думаю, це домовленість власника "1+1" з адміністрацією президента. Я не знаю, на яких умовах, тим більше, я не знаю, чому", - заявив С. Шустер на початку ток-шоу, що минулої п’ятниці транслювалося на телеканалі "112.Україна".

20 вересня прес-секретар президента України Святослав Цеголко заявив, що адміністрація президента не причетна до невиходу ток-шоу "Шустер Live" Савіка Шустера в ефірі телеканалу "1+1" 18 вересня.

Власником Групи "1+1 Медіа" є український бізнесмен Ігор Коломойський.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ