Події

Бойовики з мінометів обстріляли "Кугуар" українського прикордонного загону в Донецькій області, прикордонники не постраждали

Бойовики в середу здійснили мінометний обстріл українського прикордонного загону, який ніс службу в районі населеного пункту Новотроїцьке (Донецька обл.), прикордонники не постраждали.

Як повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України, прикордонники на автомобілі "Кугуар" прямували на один з контрольних постів для подальшої служби.

"Під час руху в районі перехрестя доріг Новотроїцьке-Докучаєвськ-Березове почався мінометний обстріл. Одна з мін розірвалася поряд з транспортним засобом, проте броня захистила усіх прикордонників, які були в автомобілі. "Кугуар" отримав осколкові пошкодження", - зазначено в повідомленні.

Крім того, наголошують у прикордонвідомстві, через мінометний обстріл російських найманців тимчасово припинявся пропуск осіб і транспортних засобів через контрольний пункт "Бугас" і на посту "Березове", які були неподалік, щоб гарантувати безпеку громадян.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ