Події

Підрозділи ЗСУ розпочнуть підготовку на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки у жовтні - Муженко

У жовтні нинішнього року на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ розпочнуть підготовку підрозділи Збройних сил України, повідомив начальник Генерального штабу ЗСУ Віктор Муженко.

"У жовтні місяці перший підрозділ Збройних сил України, який уже має великий бойовий досвід, розпочне підготовку на базі цього центру", написав В.Муженко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook у неділю.

За його словами, наразі там проходять підготовку як покликані під час 6-ї черги часткової мобілізації військові, так і бійці Національної гвардії України, які виконують завдання спільно з американськими десантниками в рамках навчань "Фіарлес Гардіан".

У Міжнародному центрі В.Муженко зустрівся з представниками Збройних сил США і Канади, які беруть участь у підготовці українських військовослужбовців. Співрозмовники обговорили проблемні питання та перспективи майбутнього співробітництва у сфері підвищення обороноздатності української армії.

"Є перші результати і чітке розуміння, що система підготовки наших захисників потребує вдосконалення... Неможна зупинятися на досягнутому", - зазначив В.Муженко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ