Події

Вилучені сервери Центру оцінювання якості знань повернуть протягом двох тижнів - Квіт

За неформальною домовленості вилучені сервери Центру оцінювання якості знань будуть повернені протягом двох, і можна буде розпочати підготовки ЗНО наступного року, заявив міністр науки і освіти Сергій Квіт.

"Ми маємо неформальну домовленість про те, що протягом наступних двох тижнів вилучені сервери нам будуть повернуті, і ми зможемо розпочати підготовку ЗНО наступного року", - заявив С. Квіт під час години запитань до уряду у Верховній Раді України .

"Друге питання – Центр оцінювання якості знань. Там зараз триває розслідування, яке проводить і ГУ МВС, спеціальне службове розслідування було призначено урядом...Маємо сказати, що Міністерство освіти і науки оперативно інформує про хід розслідування, у нас немає слідчих, але з самого початку ми прокоментували цю ситуацію про те, що наша система (ЗНО - ІФ) надійна. Ігор Леонідович Лікарчук, який керує цим центром - він людина професійна і порядна, і ми чекаємо якнайшвидшого завершення розслідування", - наголосив С. Квіт.

Він також зазначив, що міністерство має намір домогтися збільшення коштів для Центру оцінювання, зокрема для заміни обладнання.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ