Події

Новий глава "Укрнафти" відмовляється вносити в трудову угоду пункт про виплату компанією дивідендів

Новий глава ПАТ "Укрнафта" британець Марк Роллінз відмовився вносити в свою трудову угоду пункт про виплату компанією дивідендів, повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в НАК "Нафтогаз України".

"Категорично відмовився включати в контракт пункти про виплату дивідендів і податків. Аргументую тим, що він прийде, а грошей на рахунках немає, або, наприклад, законно "Укрнафта" провела залік боргу з дивідендами", - зазначив співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, вчора "Укрнафта" заявила про припинення всіх своїх зобов'язань за дивідендами за 2011-2014 рр. на загальну суму 2 млрд 411,929 млн грн у рахунок покриття боргів НАК "Нафтогаз України" за отриманий у 2008 році газ.

Акціонери "Укрнафти" обрали головою компанії Марка Роллінза на зборах 22 липня, однак виконання своїх обов'язків він не розпочав досі.

НАК "Нафтогаз України" належить 50%+1 акція "Укрнафти", групі компаній, пов'язаних з акціонерами Приватбанку, – близько 42% акцій. "Приват" здійснює оперативне управління "Укрнафтою".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ