Події

Жебрівський просить Кабмін виділити кошти на збільшення зарплат держслужбовців і відновлення Донбасу

Голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Жебрівський звернувся до Кабінету Міністрів України з проханням підтримати підготовлений ним проект постанови про збільшення заробітної плати для бюджетників і державних службовців Донецької області, повідомляє прес-служба Донецької ОДА в середу.

П.Жебрівський, зокрема, зазначив, що у зв'язку з тим, що на сьогодні Донецька область є зоною проведення АТО, військові та інші служби, які тут розміщуються, отримують підвищену заробітну плату.

"Вони, безумовно, виконують функції щодо захисту України від російського агресора. Але завдання державної ваги виконують і держслужбовці, і бюджетники. Сьогодні вони також на передовій лінії. Нехай не зі зброєю в руках, але вони забезпечують життєдіяльність області. Їхня робота не менш затребувана і небезпечна, ніж у військових частинах, які стоять у Краматорську чи Слов'янську. І тому сьогодні дуже важливо підтримати цих людей", - наголосив П.Жебрівський.

Крім того, на його думку, уряд має надати дозвіл на перерозподіл фінансових можливостей для відновлення зношеної та зруйнованої війною інфраструктури Донбасу.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ