Події

Померлими від вогнепальних поранень у лікарні Вінниці виявилися 24-річні нальотчики - міліція

Міліція Вінницької області встановила всіх учасників інциденту на Барському шосе (м. Вінниця), внаслідок якого загинули дві особи.

Як повідомляє в понеділок прес-служба УМВС України у Вінницькій області з посиланням на в. о. начальника УМВС України в області Сергія Кримчука, "за попередніми даними, коли автомобіль Daewoo Lanos в'їхав у місто Вінницю з Барського шосе, йому перегородив дорогу білий мікроавтобус. З нього вийшли двоє чоловіків, які намагалися витягнути одного з пасажирів легковика. Пасажир не хотів виходити і, застосувавши вогнепальну зброю, поранив двох нападників. Ними виявилися 24-річні вінничани".

Пасажири мікроавтобуса доставили поранених до дитячої обласної лікарні, де вони під час надання медичної допомоги померли. 27-річний пасажир Daewoo Lanos дістав вогнепальних поранень і каретою швидкої допомоги був доставлений у реанімацію міської клінічної лікарні.

"Працівники міліції здійснили комплекс оперативно-розшукових заходів і встановили майже всіх учасників цього інциденту. Оперативники вживають усіх необхідних заходів для затримання зловмисників", - йдеться в повідомленні.

Слідче відділення міліції відкрило кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 КК України (вбивство двох і більше осіб). За таке правопорушення передбачено максимальне покарання у вигляді довічного позбавлення волі.

Раніше повідомлялося, що у Вінниці в понеділок удень невідомі розстріляли автомобіль Daewoo. Двоє постраждалих унаслідок стрільби були госпіталізовані у важкому стані і померли в лікарні. Також у міліції інформували про ще одного пораненого внаслідок інциденту.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ