Події

Group DF заявляє, що використовувала словосполучення Ukraine Tomorrow на публічних заходах ще в 2014 році

Група компаній Дмитра Фірташа Group DF заявляє, що почала використовувати словосполучення Ukraine Tomorrow на публічних заходах ще в 2014 році, після чого вирішила зареєструвати відповідний бренд.

Так прес-служба Group DF на своїй сторінці у "Facebook" прокоментувала висловлювання міністра інформаційної політики Юрія Стеця про те, що "приватна компанія Дмитра Фірташа трохи випередила міністерство" і зареєструвала бренд Ukraine Tomorrow.

"З контексту інтерв'ю може створитися враження, що Group DF, дізнавшись про плани міністерства, вирішила діяти на випередження. Іншими словами, нас намагаються звинуватити в тому, що ми позбавили міністерство бренду і тим самим нібито заважаємо проведенню реформи іномовлення в Україні", - зазначено в коментарі.

Group DF відкидає такі натяки і логіку. "Насправді ми почали використання цього словосполучення в публічних заходах ще в 2014 році. Після проведення успішних міжнародних форумів було ухвалено рішення подати документи на реєстрацію цього бренду на чотирьох мовах, що в результаті було своєчасно зроблено", - наголосили в прес-службі.

Group DF стверджує, що в подачі документів на реєстрацію бренду Ukraine Tomorrow керувалися "виключно бізнес логікою", нормами міжнародного права і законодавства України, які повністю дозволяють оформлення реєстрації цієї торгової марки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ