Події

Мін’юст України розпочав люстраційну перевірку керівників відомчих підприємств

У четвер, 30 липня, розпочинається перевірка, керівників державних підприємств (ДП), що входять у сферу управління Міністерства юстиції України, передбачена законом України "Про очищення влади".

Текст відповідного наказу №2338/к, підписаного міністром юстиції Павлом Петренком, оприлюднено на офіційному сайті відомства в четвер.

У наказі зазначено, що йдеться про керівництво ДП "Інформаційний центр" Міністерства юстиції, ДП "Українська правова інформація", ДП "Санаторій "Лермонтовський", ДП "Інформаційно-ресурсний центр", ДП "Державний інститут судових економіко-правових та технічних експертних досліджень".

"Керівникам державних підприємств, щодо яких здійснюється перевірка, у десятиденний термін з дня проведення перевірки подати до департаменту кадрової роботи та державної служби власноручно написану заяву про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені ч. 3 або ч. 4 ст. 1 закону ("Про очищення влади" - ІФ), про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо неї з відповідними додатками", - йдеться в наказі.

Відповідальними за перевірку визначено департамент з питань люстрації та департамент кадрової роботи та державної служби відомства. Контроль за виконанням наказу П.Петренко залишив за собою.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ