Події

Міліція затримала відвідувача кафе, що поранив двох людей у Київській області

Житель села Крюківщини Київської області в кафе під час сварки відкрив стрільбу і поранив двох людей, хулігана затримали, повідомляє обласна міліція.

"27 липня близько 22:00 в одному з кафе села Крюківщини двоє відвідувачів, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, вчинили скандал і відмовилися платити рахунок. Офіціанти викликали на допомогу представників громадського формування. Однак їм не вдалося заспокоїти розлючених клієнтів. Один із них вихопив з кишені зброю і почав стріляти в присутніх. Унаслідок стрілянини дві людини дістали поранення", - повідомляє ГУМВС України в Київській області.

Постраждали представник громадського формування і відвідувач кафе, яких госпіталізували.

За інформацією міліції, стрілка затримали. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який стріляв із пристрою для відстрілу гумовими кулями.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою правовою кваліфікацією правопорушення за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років.

Правоохоронці з'ясовують причини, які підштовхнули чоловіка на злочин. Досудове слідство триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ