Події

У ДТП за участю голови КСУ Бауліна кількість жертв збільшилася до трьох: помер 12-річний підліток

Кількість загиблих унаслідок ДТП, що сталася 26 липня близько 20.00, на 320 км автодороги "Київ-Харків", збільшилася до трьох осіб, повідомляє відділ зв'язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області в понеділок.

"За попередньою інформацією, водій легковика марки Toyota Camry зіткнувся з автомобілем Nissan. Унаслідок ДТП водій автомобіля Nissan та його пасажир загинули на місці. Ще двоє пасажирів Nissan - були травмовані і доставлені в лікарню, серед яких 12-річна дитина, яка від отриманих травм померла у дитячій міській клінічній лікарні міста Полтави", - йдеться в повідомленні, розміщеному на сайті МВС України.

Також травмовані водій та пасажир автомобіля Toyota Camry. Правоохоронці з'ясовують обставини дорожньо-транспортної пригоди.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть двох і більше осіб).

Триває досудове слідство.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ