Події

Правоохоронцям залишилося знайти ще шістьох членів "Правого сектора", що переховуються в Мукачівському районі, - начальник ГСУ СБУ

В Службі безпеки України заявляють, що станом на 16 липня залишилося розшукати шістьох озброєних членів руху "Правий сектор", які брали участь у суботній перестрілці в Мукачевому (Закарпатська область) і операція з їх локалізації триває.

"На сьогодні ще шестеро осіб перебуваютьна території Мукачівського району, на території 40 кв. км лісогірської смуги. Операція з пошуку триває", - сказав начальник Головного слідчого управління Служби безпеки України Григорій Остафійчук на брифінгу в Києві в четвер.

При цьому начальник ГСУ заявив: "Переслідування злочинців - це не лише фізичне переслідування. Це низка пошукових заходів, до яких залучені Нацгвардія та інші підрозділи, щоб нейтралізувати їх".

"Можливо, інформаційний сплеск або інші обставини змусили цих людей вийти з нами на зв'язок і здатися. Здалися двоє осіб. Я не маю права називати їх прізвища, оскільки триває досудове слідство. Обоє були зі зброєю - автомати АК-74. Цю зброю вилучено", - сказав Г. Остафійчук.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ