Події

Порошенко призначив Москаля головою Закарпатської облдержадміністрації

Президент України Петро Порошенко заявляє, що з огляду на події, що сталися в Мукачевому минулої суботи, під час яких загинули і були поранені люди, йому довелося терміново втрутитися і призначити головою Закарпатської обласної державної адміністрації (ОДА) Геннадія Москаля, який донині очолював Військово-цивільну адміністрацію Луганської області.

"Мені довелося вжити екстрених заходів для гасіння "пожежі" в Закарпатті. Довелося забрати одного з найкращих керівників державних адміністрації - Геннадія Геннадійовича (Москаля - ІФ) - і скерувати його в Закарпатську область", - заявив П. Порошенко в Ужгороді (Закарпатська обл.) в середу ввечері на прес-конференції після наради з керівниками силових відомств, представляючи Г. Москаля.

Говорячи про проблему контрабанди і злочинності в Закарпатській області, яка призвела до перестрілки, що сталася в суботу в Мукачевому, президент України наголосив, що з цим явищем треба боротися і Г. Москаль вже має досвід подібної роботи.

"Він довів на Луганщині, що можна наводити лад, усувати беззаконня і мародерство і демонструвати, що являє собою справжня українська влада, не корумпована, патріотична, головне завдання якої - допомагати людям", - заявив президент.

П. Порошенко зазначив, що чекає від Г. Москаля ефективної роботи, щоб довести жителям Закарпаття, що президент України не залишить їх напризволяще.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ