Події

Десятеро громадян України постраждали в ДТП у Ростовській області, з них двоє людей госпіталізовано – МЗС України

Десять громадян України постраждали у дорожньо-транспортній пригоді в Ростовській області в Росії, повідомляє МЗС України.

"10 громадян України постраждали в ДТП у Ростовській області (РФ), 8 дістали незначних травм, 2 – середньої тяжкості (перебувають у лікарні). Інформацію уточнюють", - повідомляється в "Твіттері" МЗС України в п'ятницю.

Раніше ГУ МНС Росії в Ростовській області повідомило, що в області сталася автоаварія за участю автобуса. Як повідомило агентству "Інтерфакс-Південь" джерело в транспортних структурах регіону, автобус з українськими номерами прямував в Україну, можливо, на територію, підконтрольну "ЛНР".

У свою чергу ГУ МВС у Ростовській області повідомляє, що водій автобуса міг заснути за кермом. "За попередньою інформацією, водій заснув і з'їхав з дорожнього полотна, внаслідок чого перекинувся автобус Neoplan, що рухався з міста Краснодар", - йдеться в повідомленні ГУ МВС.

За даними поліції, в салоні автобуса перебували водій і 47 пасажирів, серед них троє дітей. "Дев'ять пасажирів дістали незначних травм", - йдеться в повідомленні.

Поліція встановила, автобус обладнаний ременями безпеки і тахографом. "Імовірно, водій автобуса перебував за кермом протягом двох годин. Співробітники ДІБДР 33 пасажири направили до місця призначення попутним транспортом", - зазначають у поліцейському управлінні. За фактом ДТП проводиться перевірка.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ