Події

Згуладзе про перший день роботи поліцейських у Києві: Це краще, ніж ми очікували

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе заявляє, що перші успіхи новоспечених патрульних поліцейських столиці перевершив її очікування.

На прес-конференції в понеділок в Києві перший заступник міністра зазначила, що робота патрульних поліцейських за перші півтори доби була кращою, ніж вона могла очікувати.

"Перше і найважливіше: ми впорлися з усім. Були і ДТП, і надання першої допомоги, і затримання зі зброєю, і хуліганство... Все було, і з усім ми впоралися", - заявила Е. Згуладзе.

Вона наголосила, що збільшилася кількість викликів за номером "102" свідчить про те, що кияни почали довіряти патрульним поліцейським, і за півтори доби було до 1800 викликів. "Це було багато, як ніколи", - додала перший заступник міністра.

Е. Згуладзе уточнила, що цілодобово 200 патрулів забезпечують правопорядок у Києві.

Також, за її словами, скоротився час прибуття патруля на місце події або ДТП.

Разом з тим, Е. Згуладзе зазначила, що є деякі "технічні шорсткості" і ці проблеми технічного характеру вирішуватимуться.

"Мене шокує, що не було жодної серйозної проблеми", - сказала Е. Згуладзе.

При цьому вона визнала, що були випадки, коли патрульні поліцейські довго їхали на оформлення ДТП, але це у випадках, коли адресу було зазначено неточно.

Також перший заступник міністра спростувала інформацію про те, що нібито хтось з патрульних поліцейських втрачав свою зброю.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ