Події

Нідерланди очікують від країн-учасниць розслідування причин аварії MH17 на Донбасі коментарів до проекту доповіді впродовж місяця

Чорновий варіант завершальної доповіді про аварію малайзійського авіалайнера MH17 над Донбасом був переданий представникам країн-учасниць розслідування, зокрема Росії, зазначено в заяві Ради з безпеки Нідерландів (DSB).

"Чорнові версії підсумкової доповіді про причини аварії були надані державам-учасницям (розслідування - ІФ) у вівторок, 2 червня. Згідно з 13 Додатком Міжнародної організації цивільної авіації (ICAO), у них є 60 днів, щоб прокоментувати його", - зазначено в заяві.

Попередня доповідь, що містить перші висновки щодо аварії MH17, була опублікована 9 вересня 2014 року. У ній містилися первинні дані розслідування причин катастрофи на основі джерел, які мала рада.

"Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, що прямував за рейсом МН17 Амстердам (Нідерланди) - Куала-Лумпур (Малайзія), був збитий у небі над Донецькою областю 17 липня 2014 року. На його борту було 298 осіб, усі вони загинули.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ