Події

Українські авіакомпанії не фіксують відмови туристів від польотів до Греції

Українські авіаперевізники на сьогодні не фіксують відмов пасажирів від польотів до Греції з огляду на події, що відбуваються в цій країні.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в провідній авіакомпанії країни - "Міжнародні авіалінії України" ("МАУ"), з огляду на високий сезон і те, що завантаження рейсів формується пасажирами з України, Греції та багатьох інших країн, внутрішні події в Греції не матимуть моментального впливу на завантаження рейсів.

"Зростання кількості відмов від польоту ми наразі не спостерігаємо. Проте за розвитком ситуації уважно стежимо і готові у разі потреби гнучко підлаштуватися під можливі зміни попиту", - зазначили в "МАУ".

В авіакомпанії "Роза вітрів" (Windrose, Київ), яка виконує чартерні рейси, також зазначили, що відмов від польотів не спостерігається і завантаження рейсів до Греції, як і раніше, велике.

"МАУ" засновано в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль" (Київ).

Авіакомпанію "Роза вітрів" засновано в 2003 році. Основним напрямом діяльності є організація та виконання чартерних, корпоративних, туристичних і VIP-рейсів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ