Події

Бойовики знову обстріляли Щастя Луганської області, постраждалих немає - Москаль

Бойовики знову обстріляли м. Щастя Луганської області, гранатами пошкоджено міст та частину Державної служби з надзвичайних ситуацій, постраждалих немає, повідомляє голова обласної військово-цивільної адміністрації Геннадій Москаль.

"Вчора (23.04) бойовики, які закріпилися на правому березі Сіверського Дінця, знову обстріляли м. Щастя з автоматичних гранатометів. Вогонь вівся з боку Веселої Гори і тривав півгодини - з 20.10 до 20.40. Кілька гранат потрапили в міст через річку, ще кілька залетіли до частини Державної служби з надзвичайних ситуацій, що розташована поруч", - повідомляє прес-служба Г. Москаля в п'ятницю.

Унаслідок обстрілу пошкоджено будівлю ДСНС, зокрема, розбито дах, стіни, двері і вікна. Ніхто з військовослужбовців або мирного населення не дістав поранень і не загинув. В адміністрації нагадали, що попередній обстріл м. Щастя був у середу, тоді бойовики вели вогонь з автоматичних гранатометів у бік теплоелектростанції.

Також бойові дії за минулу добу велися в Кримському (в районі протитуберкульозного санаторію на околиці села періодично спалахували перестрілки) і Троїцькому, де були обстріляні позиції українських військових. Руйнувань інфраструктури або житлового сектора немає, інформація про постраждалих людей не надходила.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ