Події

Прем'єр-міністр доручив скасувати результати конкурсу на посаду голови "Укрспирту"

Прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив міністру аграрної політики і продовольства Олексію Павленко скасувати результати конкурсу на посаду глави ДП "Укрспирт" і провести його знову

"Попередні результати (конкурсу - ІФ) скасувати, розібратися, як ці особи потрапили до номінаційного комітету. Перепризначити номінаційний комітет невідкладно прийняти рішення щодо нового прозорого конкурсу", - заявив прем'єр на засіданні Кабміну в середу.

О. Павленко повідомив, що конкурс буде проведений ще раз.

"Так, ми перезапустим конкурс знову", - відповів він прем'єр-міністру.

А. Яценюк також виступив за якнайшвидший процес приватизації держкомпанії, щоб уникнути подібних прецедентів.

Як повідомлялося, в березні 2015 р. конкурсна комісія при Міністерстві аграрної політики та продовольства відібрала двох претендентів на посаду керівника державного підприємства "Укрспирт": обрано Ніну Гаркаву та Анатолія Далибожика.

Профспілкова організація "Укрспирту" вимагає скасування результатів конкурсу з відбору директора ДП, оскільки за її інформацією, є рішення судів, у яких відібрані кандидати визнали свою провину і до них було застосовано амністію.

Мінагропрод вважає, що конкурс на посаду глави ДП "Укрспирт" був прозорим, відкритим і відповідав всім вимогам чинного законодавства.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ