Події

Наглядова рада "Укртранснафти" змінила т.в.о. голови правління

Наглядова рада ПАТ "Укртранснафти" 8 квітня призначила тимчасово виконувачим обов'язкыв голови правління Сергія Сукала, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" виконавчий директор НАК "Нафтогаз України", що є єдиним акціонером "Укртранснафти", Андрій Пасішник у середу.

Крім того, наглядова рада констатувала, що відсторонений від посади голови правління компанії Олександр Лазорко не передав справи і не здав документи Юрію Мірошнику, який мав виконувати обов'язки керівника компанії з 19 березня до 8 квітня.

Як повідомлялося з посиланням на міністра енергетики та вугільної промисловості України Володимира Демчишина, в. о. голови правління "Укртранснафти" є тимчасовою фігурою. Наразі проходить публічний відбір кандидатури на посаду голови компанії.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій перебувають в управлінні "Нафтогазу України".

Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" діаметром від 159 мм до 1220 мм загальною протяжністю 4,7 тис. км проходить територією 19 областей країни.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ