Події

"Нафтогаз України" розмістив оголошення про пошук топ-менеджменту для "Укртранснафти"

Національна акціонерна компанія (НАК) "Нафтогаз України" розмістила на одному з популярних сайтів з пошуку роботи оголошення про вакансії на керівні посади в ПАТ "Укртранснафта".

Згідно з оголошенням, держхолдинг підшукує кандидатури на посади голови правління, комерційного директора, директора з фінансово-економічної діяльності, виконавчого директора, директора з правових та корпоративних питань і головного бухгалтера.

Обов'язкова вища освіта, перевагою вважатиметься наявність ступеня MBA. Здобувачеві необхідний досвід роботи на керівних посадах від п'яти років у провідних українських або міжнародних компаніях, знання економіки підприємства, успішний досвід залучення інвестицій та ведення переговорів на високому рівні.

Перевагою також буде наявність досвіду роботи в нафтогазовій галузі.

Як повідомлялося, наглядова рада "Уктранснафти" 19 березня прийняла рішення тимчасово відсторонити Олександра Лазорка від виконання обов'язків голови правління компанії і тимчасово покласти обов'язки керівника компанії на Юрія Мірошника. Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин заявив, що нового голову правління "Укртранснафти" буде одбрано шляхом відкритого конкурсу.

"Укртранснафта" є оператором нафтотранспортної системи України. 100% її акцій перебувають в управлінні НАК "Нафтогаз України". Система магістральних нафтопроводів "Укртранснафти" діаметром від 159 до 1220 мм загальною протяжністю 4,7 тис. км проходить територією 19 областей України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ