Події

Спостерігачі ОБСЄ підтверджують відведення від лінії зіткнення на луганському напрямку протитанкових гармат МТ-12 - прес-центр АТО

Спостерігачі ОБСЄ підтверджують повне відведення від лінії зіткнення на луганському напрямку протитанкових гармат МТ-12.

"На луганському напрямку місія ОБСЄ здійснювала заходи з контролю за припиненням вогню та відведенням важкого озброєння на визначені відстані. Спостерігачі підтвердили виведення на відстань 25 км 100% 100-мм протитанкових гармат МТ-12", - повідомляє прес-центр АТО у Facebook у середу.

Крім того, в повідомленні прес-центру зазначено, що за минулу добу ситуація на луганському напрямку суттєвих змін не зазнала.

"Так, за останні 12 годин були зафіксовані чотири обстріли зі стрілецької зброї позицій ЗС України в районі н. п. Щастя у напрямку н. п. Весела Гора. Учора о 23:00 обстріл вівся з автоматичного гранатомета АГС-17. Інший обстріл зі стрілецької зброї відбувся сьогодні вранці", - наголосили в прес-центрі.

Також відзначається, що прольотів БПЛА в смузі відповідальності не зафіксовано.

Найбільш небезпечними районами залишаються населені пункти Станиця Луганська, Щастя, Кримське, Трьохізбенка та позиції підрозділів сектора вздовж Бахмутського шляху.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ