Події

Дніпропетровський суд заборонив Мінінфраструктури продовжувати конкурс із вибору голів двох аеропортів і "Укрзалізниці"

Дніпропетровський окружний адміністративний суд виніс рішення заборонити Міністерству інфраструктури України проводити відбір кандидатів у голови аеропортів "Бориспіль" і "Львів" та "Укрзалізниці".

Про це написав на своїй сторінці в Facebook у п'ятницю заступник міністра Володимир Омелян.

"Сьогодні отримали ухвалу Дніпропетровського окружного адмінсуду, який на своєму засіданні ухвалив рішення заборонити Міністерству завершувати прозорий відбір і будь-які дії, пов'язані з цим", - написав він.

Згідно з текстом ухвали, розміщеної у мережі "Фейсбук", суд ухвалив зупинити дію рішення Міністерства про проведення конкурсу з пошуку кандидатів на посаду керівників зазначених підприємств і заборонити проводити наступні етапи такого конкурсу.

Конкурс було оголошено 31 грудня 2014 року. Під час вибору оцінок та інтерв'ю кандидатів на посаду глави "Укрзалізниці" було відібрано лонг-лист із 11 претендентів. Після цього було проведено відбір трьох кандидатів, які були подано на номінаційний комітет. Проте 24 лютого стало відомо, що номінаційний комітет ухвалив рішення розглянути весь лонг-лист кандидатів на посаду глави "Укрзалізниці".

Також зазначалося, що кандидатів на посаду голів аеропортів буде подано до номінаційного комітету пізніше.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ