Події

На в'їздах до Києва встановлено 8 блокпостів - КМДА

На в'їздах до Києва встановлено 8 блокпостів для посилення заходів безпеки та правопорядку, повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелєєв.

"Для посилення захисту столиці у відповідь на загрозу можливих терористичних дій було ухвалено рішення зміцнити позиції на в'їздах до столиці. Це бетонні споруди, в яких чергуватимуть правоохоронці. За необхідності на блокпостах перевірятимуть документи, підозрілі авто і вантажі, тому ми просимо водіїв з розумінням поставитися до цих процедур, що здійснюватимуться виключно в інтересах національної безпеки та спокою громадян столиці", - цитує П. Пантелєєва прес-служба КМДА в середу.

Блокпости розташовані на в'їздах до міста на Одеському, Варшавському, Бориспільському, Житомирському, Дніпропетровському, Броварському шосе, а також на вулиці Богатирській і Мінському проспекті.

КМДА нагадує, що в столиці проведено низку тренувань рятувальників щодо дій у разі надзвичайних ситуацій, посилено патрулювання вулиць і охорону важливих об'єктів інфраструктури в рамках проведення контртерористичних заходів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ