Події

Є домовленості про припинення вогню поблизу Дебальцевого 6-7 лютого в денний час для евакуації жителів - прес-центр АТО

Прес-центр АТО повідомляє про домовленості щодо припинення вогню 6-7 лютого у районі Дебальцевого і на ділянках доріг Дебальцеве-Вуглегірськ та Дебальцеве-Артемівськ у денні години для евакуації жителів.

"Вчора ввечері загальним центром контролю і координації припинення вогню і стабілізації лінії розмежування сторін досягнуто домовленості про припинення вогню 6-7 лютого в районі міста Дебальцеве (з 10.00 до 14.00). І на ділянках доріг Дебальцеве-Вуглегірськ та Дебальцеве-Артемівськ (з 8.00 до 10.00 та з 14.00 до 17.00). Основна мета домовленостей - евакуація місцевих жителів Дебальцевого до міст Артемівськ та Вуглегірськ", - зазначається на сторінці прес-центру АТО в Facebook у п'ятницю.

Водночас, повідомили у прес-центрі, у п'ятницю станом на 15 годин тривають обстріли позицій українських військ уздовж лінії розмежування незаконними збройними формуваннями.

"Так, Дебальцевський напрямок продовжує залишатися найнапруженішим. З ранку терористи обстріляли з мінометів, гранатометів, артилерії населені пункти: Троїцьке, Рідкодуб, Дебальцеве, Санжарівка, Міус, Чорнухіне. Під вогонь реактивних систем залпового вогню потрапили Дебальцеве, Нова Григорівка, Попасна", - зазначили у прес-центрі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ