Події

Заарештовано зловмисника, що вистрілив у телеоператора під час розгону Євромайдану в Дніпропетровську

Затримано громадянина, який вистрілив у телеоператора під час сутичок біля Дніпропетровської обладміністрації в січні 2014 року, повідомив відділ зв'язків із громадськістю облуправління Міністерства внутрішніх справ.

Як зазначено в повідомленні, 26 січня 2014 близько 20-ї години, перебуваючи біля будівлі Дніпропетровської облдержадміністрації, 39-річний житель Дніпродзержинська вистрілив у телеоператора одного з місцевих телеканалів.

"Експертиза встановила, що постріл було здійснено з незареєстрованого газового пістолета іноземного виробництва, переробленого під стрільбу патронами травматичної дії. Телеоператор дістав непроникного поранення в області попереку", - йдеться в повідомленні ВЗГ.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 171 Кримінального кодексу України (перешкоджання законній професійній діяльності журналістів). Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як повідомлялося, під час розгону Євромайдану біля стін Дніпропетровської ОДА постраждали сім журналістів і телеоператорів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ