Події

Транспортне сполучення між Україною та "ЛНР" повністю припинено - Москаль

Транспортне сполучення між Україною і так званою ЛНР із понеділка повністю припинено, повідомив голова Луганської обласної державної адміністрації (ОДА) Геннадій Москаль.

"Закрито повністю автобусне та вантажне сполучення з "ЛНР" до Луганської області з сьогоднішнього дня", - повідомив Г.Москаль агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

За його словами, вже є відповідне розпорядження. "Не пускають ні в один бік, ні в інший", - додав він.

Водночас, за його словами, в Донецькій області такий рух не перекрито, автобуси і вантажні автомобілі їдуть через Дебальцеве.

Як повідомлялося, в суботу голова Луганської ОДА повідомив про те, що пункти пропуску у бік так званої ЛНР за напрямками Луганськ-Щастя-Новоайдар, Луганськ-Станиця Луганська-Широке та Лисичанськ - убік тимчасово окупованих територій Луганської області з понеділка для автобусів та вантажних автомобілів будуть закриті.

"Заборона не стосується медичного, рятувального транспорту, автомобілів, що надають ритуальні послуги, а також деяких інших категорій спецтранспорту. Легкові автомобілі після відповідних перевірок через названі пропускні пункти наразі пропускатимуть", - наголосив Г.Москаль.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ