Події

"Гала-радіо" перейменовується на "Радіо ЄС"

Радіостанція "Гала-радіо" pvsy.' назву на "Радіо ЄС", повідомляється на сайті Національної ради з питань телебачення і радіомовлення.

На засіданні регулятора переоформлено ліцензію компанії на мовлення у зв'язку зі зміною керівника, складу редакційної ради і позивних.

"Тепер мовець виходитиме в ефір як "Радіо ЄС", - зазначено в повідомленні.

Згідно з повідомленням, новий продукт радіостанції буде орієнтований на європейські цінності й незабаром змінить власника.

"Стосовно власника, то ним має стати компанія, що володіє низкою медіа в Європі, зокрема в Нідерландах, Болгарії, Австрії", - зазначено в повідомленні.

За словами музичного продюсера радіостанції Романа Давидова, слова якого наведено в повідомленні, музика і контент будуть суто європейськими. Крім того, в компанії будуть власні кореспонденти в країнах ЄС.

За даними, розміщеними на сайті "Гала-радіо", зміна генерального директора відбулася наприкінці грудня минулого року. Замість Павла Шилька гендиректором було обрано Богдана Болховецького.

Як повідомлялося, в листопаді 2014 р. в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів і фондового ринку (НКЦПФР) з'явилося повідомлення, що нідерландська компанія Ad Venture Radio вирішила придбати 99% статутного капіталу ПАТ "МіраКом Україна", що володіє "Гала Радіо".

За даними видання "Телекритика", новим власником радіостанції стане медіахолдинг RadioCorp Holding B.V. (Нідерланди).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ