Події

До Волноваського району приєднали території низки місцевих рад Тельманівського і Новоазовського районів для здійснення соцвиплат громадянам - спікер АТО

Українська влада приєднала до Волноваського району деякі території місцевих рад Тельманівського і Новоазовського районів для здійснення соцвиплат жителям, повідомив спікер АТО Андрій Лисенко.

"Українська влада і громадяни підтримують своїх співвітчизників на сході України. Для оперативного вирішення проблем населення та якнайшвидшого здійснення соцвиплат до Волноваського району Донецької області приєднали території низки місцевих рад Тельманівського і Новоазовського районів", - сказав він на брифінгу 7 січня.

А.Лисенко нагадав, що більша частина територій цих районів, зокрема районні центри, тимчасово перебуває під контролем бойовиків. "1000 громадян уже отримали державну допомогу на загальну суму 3 млн 600 тис. грн. За аналогічною схемою здійснено виплату допомоги в місті Вуглегірську, яке стало частиною Артемівського району. 1200 жителів отримали державну допомогу на суму 5 млн грн", - сказав він.

Спікер АТО також поінформував, що, за оперативною інформацією, на ринках Донецька знову зафіксовано випадки торгівлі гуманітарною допомогою, яку начебто постачають із РФ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ