Події

У ніч на Різдво збільшилася кількість обстрілів позицій українських військових - прес-центр АТО

У ніч на середу бойовики збільшили кількість обстрілів позицій українських військових, повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

"Окрім похолодання, Різдвяна ніч у зоні проведення АТО відзначилася також збільшенням кількості нічних обстрілів. Із 18:15 і до 6:00 незаконні збройні формування 15 разів обстріляли позиції наших військових", - йдеться в повідомленні прес-центру операції в соцмережі Facebook.

Згідно з інформацією, спочатку обстріл здійснювався на донецькому напрямку. "Тут терористи з автоматичних гранатометів обстріляли Гранітне. Потім зі стрілецької зброї, мінометів та артилерії сім разів вели вогонь по населеному пункту Піски з боку Донецька, Вольво-Центру та Спартака. Також під мінометний обстріл потрапили населені пункти Тарамчук, Петровське, Водяне, Опитне і метеовежа аеропорту Донецьк", - зазначили в повідомленні.

Водночас на дебальцівському напрямку з 22:25 і до 22:30 відбувся артилерійський обстріл у районі Чорнухиного. Із мінометів бойовики обстріляли Ольховатку та Рідкодуб.

"Та все ж провокації бойовиків не завадили українським військовим зустріти Святе Різдво. У деякі підрозділи навіть завітали священнослужителі", - наголосили в прес-центрі АТО.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ