Події

Фінансування Донецької залізниці не припинялося - "Укрзалізниця"

Державне фінансування Донецької залізниці (ДЗ) не припинялося, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця").

"Ця інформація (щодо припинення фінансування ДЗ - ІФ) не відповідає дійсності. Фінансування не припинялося, особливо на тих територіях, які підконтрольні Україні", - зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося з посиланням на голову Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, в Луганській області припинили рух шість приміських дизель-поїздів у напрямках Сватове-Куп’янськ та Сватове-Венгерівка через відсутність палива внаслідок припинення державного фінансування Донецької залізниці.

"Забезпечити потяги пальним силами Сватівського моторвагонного депо неможливо, тому голова Луганської ОДА Г.Москаль звернувся до прем'єр-міністра Арсенія Яценюка та міністра інфраструктури Максима Бурбака з проханням особисто вплинути на ситуацію та вжити заходів для відновлення руху приміських дизель-поїздів", - повідомила прес-служба глави області в середу.

Також повідомлялося, що "Укрзалізниця" у виконання указу президента про введення в дію рішення РНБО від 4 листопада "Про невідкладні заходи щодо стабілізації соціально-економічної ситуації в Донецькій та Луганській областях" підготувала пропозиції щодо припинення пасажирських перевезень у зоні АТО.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ