Події

Державіаслужба відкидає звинувачення "Трансаерохендлінгу" та UM Air у неправомірних діях

Державна авіаційна служба України відкидає звинувачення компанії "Трансаерохендлінг" та авіакомпанії "Українсько-Середземноморські авіалінії" (UM Air) у неправомірності дій служби.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" голова Державіаслужби Денис Антонюк стосовно звинувачень "Трансаерохендлінгу", компанія звернулася до служби з проханням щодо продовження сертифіката на два місяці пізніше за необхідний термін, що і спричинило затримку сертифікації.

"Крім того, до "Трансаерохендлінгу" багато зауважень, пов'язаних із наданням неповного пакета документів та неповною відповідністю вимогам сертифікації", - сказав він.

Говорячи про звинувачення авіакомпанії UM Air щодо незаконного призначення "МАУ" на маршрут Київ-Тегеран та перерозподілу частот, Д.Антонюк повідомив, що компанія UM Air мала право на виконання лише одного рейсу на тиждень, а продаж на другий рейс розпочала незаконно, що й спричинило заборону виконання рейсу.

Як повідомлялося, заступник генерального директора компанії "Трансаерохендлінг" Юрій Степаненко звинуватив голову Державіаслужби в умисному затягуванні процедури сертифікації компанії в інтересах інших операторів ринку, а президент UM Air Родріг Мерхеж звинуватив у незаконному перерозподілі частот на маршруті Київ-Тегеран і забороні виконання другого рейсу на тиждень.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ