Події

Студенти КПІ в лютому навчатимуться дистанційно

Студенти Київського політехнічного інституту, у зв'язку з важкою ситуацією в енергетичній сфері і пропозицією Міністерства освіти і науки України, перші чотири тижні весняного семестру навчатимуться дистанційно, повідомляє прес-служба НТТУ "КПІ".

"З метою виконання графіка навчального процесу... ввести в університеті протягом перших чотирьох тижнів весняного семестру 2014/2015 навчального року дистанційні елементи навчання, з використанням інформаційно-комунікаційних технологій при опрацюванні теоретичного матеріалу, виконанні практичних та індивідуальних завдань", - йдеться в указі ректора КПІ Михайла Згуровського.

Згідно з інформацією, комунікація між викладачами і студентами відбуватиметься через систему "Електронний кампус", яка функціонує в університеті.

В указі ректора йдеться про те, що, згідно з санітарними нормами, здійснюватиметься опалення в науково-технічній бібліотеці НТУУ "КПІ" і в 13-му корпусі, де у студентів буде вільний доступ до Інтернету.

Також прес-секретар НТУУ "КПІ" Євген Бульда в коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" уточнив, що засідання державних екзаменаційних комісій відбуватиметься згідно з графіком і для цього буде надано повне матеріальне і технічне забезпечення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ