Події

У МВС закликають телеканали добровільно відмовитися від показу фільмів "із членом НЗФ" Пореченковим

Радник глави Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко вважає, що телекомпанії мають добровільно припинити транслювати кінопродукцію за участю російського актора Михайла Пореченкова.

"Цікаве інше питання. Як бути з фільмами, в яких знімався Пореченков? Забороняти їх показ законом не бачу сенсу. У цих фільмах знімалося багато інших хороших акторів, зокрема ті, що співчувають Україні. Але добровільно відмовитися від показу фільмів за участю Михайла Пореченкова - віднині члена незаконних збройних бандформувань "ДНР" - можна і треба. Це лише питання громадянської відповідальності та свідомості власників і головних редакторів телекомпаній, і місцевих, і всеукраїнських", - написав він у п'ятницю на своїй сторінці в соцмережі Facebook, закликавши не тиражувати через українське телебачення обличчя актора.

Водночас А.Геращенко висловив думку, що "ті любителі кіно, хто хоче подивитися фільми за участю інших акторів, затьмарені участю в них Пореченкова, зможуть це зробити індивідуально".

Як повідомлялося, в Інтернеті з'явився відеозапис, на якому М.Пореченков під час відвідування Донецька разом із бойовиками відкрив вогонь із великокаліберної автоматичної зброї у бік донецького аеропорту, який утримують українські силовики. Під час стрільби М.Пореченков був одягнений в синій бронежилет та синю каску з написом "Преса".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ