Події

Мерія підтверджує передислокацію військ у Донецьку

У Донецьку триває передислокація військ, повідомляє офіційний сайт мерії та міської ради, закликаючи при цьому мешканців міста не турбуватися.

"Просимо мешканців міста зберігати спокій, оскільки відбувається стандартна передислокація військових сил", - ідеться в повідомленні, опублікованому в п'ятницю.

Водночас у міськраді зазначають, що в першій половині дня в місті лунали звуки залпів і вибухи, а станом на 13.30 "обстановка в місті напружена".

Як повідомлялося, раніше представник полку "Азов" Андрій Дзиндзя повідомив, що в Донецьку "терористи готують атаку на аеропорт". "Нині очевидці бачать на перехресті вул. Артема з Київським проспектом: танки, БТР, артилерію. Район оточили, нікого крім терористів, не пускають. Готують атаку", - написав він на своїй сторінці в мережі Facebook.

Видання "Новости Донбасса" підтвердило інформацію про перекриття вулиць на півночі міста фотодоказами та з посиланням на очевидців повідомило, що бойовики нібито готуються до вуличних боїв у Донецьку. На вулицях помічено зенітні установки, танки, що перед цим їхали колоною головною вулицею міста, які тепер зайняли бойові позиції.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ