Події

Порошенко жорстко розкритикував роботу силовиків у сфері боротьби з контрабандою

Президент України Петро Порошенко жорстко розкритикував роботу Служби безпеки України, митних органів, Держприкордонслужби України і міліції у сфері боротьби з контрабандою.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", П.Порошенко під час наради в Одесі вислухав традиційні звіти керівників відомств, а потім накинувся на них із критикою, що схеми ввезення на митну територію України різних товарів продовжують існувати під "дахом" самих силовиків і це знищує українську економіку.

"Якщо ви шукайте, де вам знайти порушення митного законодавства, пане міліціонер, пане митнику, пане прокуроре, пане глава СБУ, зробіть те, що я зробив вранці - я відправив своїх помічників на "7 кілометр" (один з найбільших ринків східної Європи, розташований в Одеській області - ІФ) ... "На "7 кілометрі" вони перевірили документи щодо митного оформлення вантажів і в жодній торговій точці не було відповідних митних документів", - обурився президент.

Він зажадав від силовиків об'єднати зусилля в боротьбі з контрабандою, зазначивши, що це вже друга нарада з цього питання. І якщо вони не можуть вирішити ці проблеми, то вони захищатимуть кордон і економіку України не від контрабанди, а в зоні проведення АТО.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ