Події

НЗФ вчинили понад 50 нападів на позиції українських силовиків за останню добу, всі атаки відбито - "Інформспротив"

Ніч на понеділок, починаючи з 2.00, минула без обстрілів позицій українських військ із боку російсько-терористичних військ, повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"За минулу добу, до 2.00 06.10.2014, бойовики вчинили понад 50 нападів на сили АТО. Двічі бойовики намагалися взяти штурмом аеропорт "Донецьк", штурмові дії та бойові сутички було зафіксовано в районі н. п. Нікішине та Попасна. Усі атаки терористів були успішно відбиті", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Зокрема, Д.Тимчук зазначив, що протягом неділі, 5 жовтня, масованих обстрілів зазнали позиції сил АТО: "Шість разів терористи здійснювали вогневі нальоти на підрозділи українських військ у районі н. п. Щастя і Рідкодуб, чотири рази бойовики обстрілювали позиції українських військ у районі н. п. Нікішине".

Також тричі обстрілів зазнали позиції українських сил в районі н. п. Новобахмутівка. По два рази завдавали артилерійських ударів по н. п. Красногорівка, Невельське, Тоненьке, Старогнатівка, Піски, Чорнухине, Вуглегірськ.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ