Події

Посольство України в Тунісі нагадує про дію візового режиму між двома країнами

Посольство України в Тунісі у зв'язку з почастішанням випадків відмов у в'їзді на територію цієї країни українцям, які намагаються в'їхати без віз, нагадує, що між двома державами діє візовий режим.

Як повідомляє прес-служба МЗС України, оформити візу для в'їзду можна в посольстві Тунісу в Російській Федерації (в Україні за сумісництвом).

При цьому подати пакет документів для оформлення туніської візи можна безпосередньо до туніського диппредставництва у Москві та через почесне консульство Тунісу в Україні.

У документі також нагадується, що міжнародні аеропорти Енфіда, Монастір, Джерба-Зарзіс, Табарка, Тозер-Нефта визначені для прийому туристичних чартерів та оформлення туніських туристичних віз на місці або проставляння в паспорті відмітки, на підставі якої можна в'їхати на територію Тунісу.

При спробі в'їхати до Тунісу без візи через міжнародний аеропорт регулярного авіасполучення "Туніс Картаж" прикордонна поліція цієї країни може відмовити громадянину України у в'їзді та повернути його в Україну зворотним авіарейсом.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ