Події

ДНРівці продовжують обстріл позицій сил АТО, у відповідь знищено близько 40 бойовиків - прес-центр АТО

Попри режим тимчасового припинення вогню члени незаконних збройних формувань продовжують обстрілювати позиції українських силовиків у Донецькій і Луганській областях, повідомляє прес-центр АТО у Facebook у неділю вранці.

"А ртилерійськи х і мінометни х обстрілів та обстрілів із РСЗВ БМ-21 зазнали блокпости та опорні пункти сил АТО, розташовані в районі Макарового Луганської області, а також позиції силовиків у Донецькій області: біля н. п. Піски, Мар’їнка, Красногорівка, Авдіїївка, Миколаївка, Гостра Могила, Рідкодуб, Центральний, Золоте, Розсипне, Сміле, Степове, Дебальцеве, Гірське, Фрунзе, Чорнухине, Покровське, Орлово-Іванівка, Водяне, Шевченко, Приовражне, Калинівка, Мирне, Нижня Кринка", - йдеться в повідомленні.

Крім того, здійснено вогневу атаку на аеропорт Донецьк.

У прес-центрі АТО також поінформували, що українські віськовослужбовці "здійснюють вогневі ураження по противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок".

"За минулу добу знищено до 40 бойовиків, одну РСЗВ БМ-21 "Град" і дві гармати", - зазначили в прес-центрі.

За даними прес-центру, українські військові "неухильно дотримуються режиму тимчасового припинення вогню та розпочали реалізацію мінських угод для встановлення миру на Донбасі".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ