Події

СБУ та Генпрокуратура викрили в Мінекології корупційну схему видачі ліцензій

Співробітники Служби безпеки України та Генеральної прокуратури викрили корупційний механізм видачі ліцензій у Міністерстві екології та природних ресурсів - у момент одержання хабара затримано посередника від директора департаменту Мінекології.

"Головне управління боротьби з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою України завершило спецоперацію з боротьби з корупційними схемами в Міністерстві екології та природних ресурсів України. У результаті викрито та припинено існування корупційного механізму видачі ліцензій у цьому урядовому органі", - повідомляє прес-центр СБУ в п'ятницю.

Так, на гарячому затримано посередника від директора департаменту Мінекології, який отримав від представника комерційної структури неправомірну вигоду у розмірі $15 тис. Ці кошти призначалися для директора департаменту Р. за корупційну видачу ліцензій на поводження з відходами.

За інформацією прес-центру СБУ, в кабінеті керівника директора департаменту Мінекології тривають обшуки та здійснюються інші процесуальні дії.

"Глава СБУ Валентин Наливайченко звертається до всіх підприємців, яких змушували платити хабарі за одержання ліцензій, надати цю інформацію для врахування під час слідства", - наголошується в повідомленні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ