Події

Колектив "Борисполя" не виключає можливості перекриття траси Київ-Бориспіль на захист керівника

Трудовий колектив найбільшого аеропорту країни - ДМА "Бориспіль" (Київ) має намір виступити на захист свого генерального директора Сергія Гомболевського.

Як повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" поінформоване джерело в аеропорту, 19 вересня під час зборів трудових колективів служб аеропорту неодноразово були озвучені пропозиції що під час прильоту до Києва президента України Петра Порошенка з США перекрити трасу шляхом проходження кортежу з метою розібратися з питанням звільнення керівника аеропорту.

Як повідомлялося, генеральний директор аеропорту "Бориспіль" С. Гомболевський у четвер 18 вересня ухвалила рішення про дострокове припинення трудового контракту.

Раніше в четвер прем'єр-міністр Арсеній Яценюк доручив міністру інфраструктури Максиму Бурбаку визначитися з питанням відповідності займаній посаді керівника аеропорту "Бориспіль".

Нещодавно в ЗМІ з'явилися повідомлення про нібито порушення з боку керівництва аеропорту, пов'язаних з роботою служб таксі.

У прес-релізі аеропорту в четвер з посиланням на експертів таксомоторного ринку зазначалося, що керівництво аеропорту забезпечило прозорість конкурсу з оренди автомобілів таксі, дотримується законодавства у питаннях захисту прав держави, пасажирів та перевізників.

Крім того, в прес-службі нагадали, що колегія Київського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету не знайшла порушень у порядку проведення конкурсу та допуску претендентів до участі в конкурсі.

В аеропорту пов'язують цю ситуацію з тиском на керівництво в інтересах деяких бізнес-груп.

Крім цього 18 вересня ввечері стало відомо, що аеропорт "Бориспіль" може очолити представник Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниця") Євген Дихне, який раніше також працював у компанії "Львівські авіалінії".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ