Події

Бойовики не припиняють обстрілювати з артилерії сили АТО - РНБО

Бойовики не зменшують інтенсивності обстрілів позицій та блокпостів сил антитерористичної операції, а також активізували атаки на українські підрозділи, інформують у РНБО України.

"Протягом доби терористи обстріляли позиції та блокпости сил АТО: в Донецькій області – поблизу населених пунктів Нижня Кринка, Малоорлівка, Гранітне, Кринична, Красногорівка, Мар'їнка, Старогнатівка Авдіївка, Піски, Верхньоторецьке та аеропорту Донецьк; у Луганській області – поблизу Комишувахи , Попасної, Щастя й Золотого", - повідомив спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко на брифінгу в Києві в понеділок.

За його словами, також активізувалися атаки російських найманців на позиції українських підрозділів із метою їх провокування і витіснення із займаних рубежів.

"Зазначені дії під контролем штабу АТО, у разі необхідності військові дають гідну відсіч агресору… Учора сили АТО відбили спробу прориву бойовиків поблизу населеного пунктом Ясинувата Донецької області й відкинули ворога на кілька кілометрів від міста. Бойовики діяли під прикриттям артилерії та вогню з установок "Град ", - розповів представник РНБО.

Також А.Лисенко поінформував, що населені пункти Старомихайлівка на західній околиці, Донецьк і Патріотичне "перебувають під контролем терористів".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ