Події

Рішення про початок опалювального сезону в Києві ухвалюватимуть залежно від погодних умов - заступник голови КМДА

Рішення про дату початку опалювального сезону ухвалюватимуть залежно від погодних умов, заявив заступник голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Петро Пантелєєв.

"Рішення про початок опалювального сезону ухвалюватимуть пізніше, і основний фактор, який ми будемо враховувати - це погодні умови. Рішення про те, що ми починаємо опалювальний сезон з 1 листопада не прийнято - це просто одна з пропозицій, яка зараз розглядається", - заявив П.Пантелєєв на прес-конференції в четвер.

Він нагадав, що у КМДА створено антикризовий енергетичний штаб, і всі підприємства та організації, зокрема підрозділи КМДА, подають свої пропозиції щодо зменшення енерговитрат.

Зокрема, ПАТ "Київенерго" подало пропозиції щодо дати початку і закінчення опалювального сезону.

"Рішення про те, що ми починаємо опалювальний сезон з 1 листопада, не ухвалено - це просто одна з пропозицій, яку наразі розглядають", - наголосив заступник голови КМДА.

Він також заявив, що гаряче водопостачання у столиці найближчим часом буде відновлено в повному обсязі. За його словами, Київ при цьому вкладатиметься в ліміти із газу, затверджені Кабінетом Міністрів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ