Події

Перших 20 полонених звільнено завдяки мінському протоколу - Порошенко

Президент України Петро Порошенко заявляє, що завдяки реалізації пунктів мінського протоколу з полону вже звільнено 20 українських військовослужбовців.

"Перших 20 полонених звільнено завдяки мінському протоколу", - заявив П.Порошенко в Штабі цивільної оборони Маріуполя в понеділок, повідомляється на офіційній сторінці глави держави.

Як зазначає прес-служба Донецької облдержадміністрації, президент відвідав Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча, де поспілкувався з керівництвом та працівниками підприємства.

П.Порошенко також провів зустріч з активом штабу територіальної оборони Маріуполя і відповів на запитання журналістів українських і зарубіжних ЗМІ.

Крім того, в маріупольському аеропорту президент України вручив державні нагороди військовим, які беруть участь в антитерористичній операції.

Як повідомлялося, контактна група 5 вересня в Мінську підписала протокол про негайне припинення вогню з 18.00 за київським часом на сході України. Протокол має 12 пунктів. Він передбачає, зокрема, обмін військовополоненими, забезпечення гуманітарної допомоги, моніторинг режиму припинення вогню на кордоні.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ