Події

Сили АТО продовжують наступ, тривають зіткнення біля Іловайська, Луганська і Донецька - "Інформспротив"

Сили антитерористичної операції продовжують наступальні дії за низкою напрямів, тривають бої в районах Іловайська, Донецька і Луганська, напружена ситуація залишається в районі Савур-Могили, повідомляє керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Триває зачистка підрозділами сил АТО н.п. Станиця Луганська, Маломиколаївка, Іллірія, Землянки. Сили АТО підсилюють оборонні позиції в районі н.п.Новосвітлівка і Хрящувате, забезпечуючи контроль ділянки траси М-04, яка з'єднує Луганськ з іншою частиною території, яку контролює "ЛНР", - написав він на своїй сторінці в соцмережі Facebook у четвер вранці.

Згідно з інформацією, під час активних дій сили АТО знищили значну кількість живої сили НЗФ. "У результаті вогневих та авіаційних ударів знищено дві установки БМ-21 "Град", три танки і два БМД, захоплено два танки і два БМД противника. Цю техніку раніше було перекинуто на Донбас з Росії", - йдеться в повідомленні.

Крім того, Д.Тимчук зазначив: "продовжуються обстріли позицій сил АТО, зокрема з боку Росії. З боку РФ було здійснено дев’ять мінометно-артилерійських обстрілів".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ