Події

Українська сторона не почала оформлення російського гуманітарного вантажу через відсутність документів щодо його вмісту - РНБО

Українська сторона поки що не розпочала оформлення російського гуманітарного вантажу через відсутність документації щодо утримання вантажу, повідомив спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"Протягом 19 серпня українські прикордонники і митники так і не почали процедури оформлення російського гуманітарного вантажу. Документації з утримання вантажу українська сторона досі не отримала", - сказав він на брифінгу в середу в Києві.

За його словами, від місії Міжнародного комітету Червоного Хреста в Україні до адміністрації Державної прикордонної служби України надійшов лише список делегатів організації, що супроводжуватимуть вантаж з гуманітарною допомогою через українсько-російський державний кордон.

"Представники Міжнародного комітету Червоного Хреста заявили, що поки що не отримали гарантій безпеки для членів передової групи місії", - наголосив А. Лисенко.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ