Події

"Київхліб" підвищив відпускні ціни на продукцію в середньому на 10%

ПАТ "Київхліб", найбільший столичний виробник хліба і хлібобулочних виробів, з 18 серпня підняв відпускні ціни на свою продукцію на 30-90 коп., залежно від сорту хліба.

"Ми змушені були піти на цей крок, адже на сьогоднішній день ПАТ "Київхліб", як основний виробник хлібобулочних виробів столичного регіону, працює збитково. Постійно зростають всі складові собівартості, а саме: борошно, газ, електроенергія, транспортні витрати тощо. Підприємство до останнього очікувало стабілізації ситуації і утримувало ціни на свою продукцію", - йдеться в прес-релізі компанії.

У прес-службі "Київхліба" не назвали нових відпускних цін на хлібобулочні вироби, зазначивши лише, що вони збільшуються в середньому на 10%. На так звані "соціальні" сорти хліба простих рецептур (батон, український, пшеничний) ціни підвищуються на 30 коп., підвищення цін на інші види продукції становитиме від 30 до 90 коп.

Як повідомлялося, в останній раз відпускні ціни на свою продукцію "Київхліб" переглядав у квітні цього року: тоді вони були збільшені на 12-48 коп., за винятком соціальних сортів хліба, частка яких у загальному обсязі виробництва "Київхліба" перевищує 10%.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ